Daghoroscoop: vrijdag 21 juni 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Je hart en je verstand verkeren vandaag voortdurend op voet van oorlog met elkaar en dat leidt tot veel innerlijke onrust. Dit is dan ook niet het juiste moment om drastische beslissingen te nemen! Een vervelende collega kan voor een onplezierige werkdag zorgen. Het zal je moeite kosten om hoffelijk te blijven als je diens fouten moet herstellen. Het werken in im- en export kan bemoeilijkt worden door taalproblemen, verbreed je grenzen.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Het tempo van het leven neemt vandaag snel toe. Houd rekening met het onverwachte. Er kunnen problemen optreden met jouw computer, of de communicatie met derden verloopt vandaag niet vlekkeloos. De laatste tijd heb je zoveel geld uitgegeven, dat er nu bijna niets meer over is. Dat is lastig als je wilt shoppen! Hier baal je van als een stekker. Je hebt de neiging om een ander lief aan te kijken; je hoopt dat er nog een extraatje in zit.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Eindelijk, het weekend komt eraan! Deze week ging erg langzaam, erg leek geen einde aan te komen. Zie het van de positieve kant, je kon lang uitkijken naar de dingen die gaat doen in het weekeinde. Er staan betere tijden voor de deur. Ben je overal tevreden over? Of laat je alles zijn gangetje gaan? Ga op zoek naar uitdaging, want hier en daar is er best wat ruimte voor verandering en verbetering. Je kunt je onzeker voelen nu het levenstempo toeneemt.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Het moment is gekomen om een belangrijke beslissing te nemen over jouw carrière. Je besluit zal invloed hebben op de relatie met huisgenoten. Het aanvaarden van een bedrag in één keer is misschien niet verkeerd. Ga verplichtingen niet uit de weg. Je praat sneller dan je denkt. Wanneer je je fit en sterk wilt voelen, moet je ervoor zorgen dat je emotioneel in topvorm bent. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kies voor ontspanning met inspanning.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Teamwerk kan vandaag van jou eisen jouw enthousiasme aan banden te leggen, evenals jouw neiging om te spreken voor je hebt nagedacht. En dat vind je eigenlijk niet zo leuk. Ook al denk je te weten hoe alles in elkaar steekt, kunnen je vrienden daar wel eens heel anders over denken. Het ziet ernaar uit dat er zich veranderingen gaan voordoen in de kern van jouw privéleven. Het zou kunnen zijn dat je gaat verhuizen, of stevig gaat verbouwen.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Het is vandaag voor jou een ideaal moment voor romantiek. Wees wat minder serieus en ga wat meer voor het plezier. Wanneer je wat meer plezier in je relatie brengt, zal het ineens een flinke vlucht nemen, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Jouw directe collega en jij hebben zin om het werk eens radicaal anders aan te gaan pakken. Jullie vormen samen een sterk team. Je wilt graag nieuwe bloed binnenhalen om een organisatie te vernieuwen.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

Ga vandaag aan de slag met de veranderingen waar je het steeds over hebt. Het moment is gekomen om een bladzij om te slaan en in jezelf te gaan geloven. Zet een punt achter een onbevredigende relatie, maar wijs geen schuldige aan. Je hebt vandaag behoefte aan sportieve activiteiten en lichaamsbeweging. Zorg dan ook dat je daar de tijd en ruimte voor krijgt. Anders word je kribbig en onrustig. Voor de rest staat je een voorspoedige dag te wachten.

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Alles is wat het lijkt. De dingen vallen helemaal op hun plaats, dus durf te vertrouwen op magie. Iedere ontmoeting heeft een betekenis. Goed opletten, en bijzondere gebeurtenissen vooral niet als toeval zien. Als single loop je mogelijk een nieuwe potentiële kandidaat tegen het lijf! Op het gebied van je gezondheid heb je te maken met een irritante, steeds terugkerende klacht. Wordt het geen tijd om daar eindelijk eens serieus naar te kijken?

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Begin de dag niet meteen met gezucht en gesteun. Je bent druk bezig om de reputatie van zeurpiet te verdienen en dat maakt je niet bijzonder populair. Er is zó veel gaande dat je geen idee hebt waar te beginnen. Pak de dingen één voor één op, bekijk ze aandachtig en ga vervolgens pas aan de slag. Neem niet teveel hooi op je vork, ga vanavond gewoon van het weekend genieten. Je helpt iemand anders vandaag door een moeilijk moment heen.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Ben jij vandaag nu echt de enige die er nog iets van probeert te maken of kunnen de mensen om je heen je gewoon niet bijhouden? Hoe dan ook, je gaat als een trein! Dat kan echter ook zijn keerzijde hebben. Je wilt het vandaag namelijk allemaal weer eens veel te goed doen. Je wilt ervoor zorgen dat iedereen het naar de zin heeft en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bedenk je nu al dat je nooit iedereen helemaal tevreden kunt stellen.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Vandaag kun je vol passie communiceren. Dit betekent dat het een ideale dag is om jezelf (of jouw product) te verkopen. Wanneer je erover praat, kan iedereen het vuur in jouw ogen zien. En dat inspireert. Ook aan een langdurige relatie moet gewerkt worden om deze in stand te houden. Na een crisis op je werk zul je moeten beslissen of je blijft of vertrekt. Doe dat laatste niet met een kwade kop; vraag advies aan mensen die dicht bij je staan.

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Je kunt de komende tijd een aantal mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Het blijkt echter dat deze nieuwe vriendschappen niet allemaal samengaan en je zult keuzes moeten maken. Bepaal voor jezelf of jij dat eigenlijk wel wilt. De sterren kunnen vandaag voor de nodige problemen zorgen. Je merkt het vooral op het gebied van relaties. Ook word je gedwongen om over eigenwaarde na te denken. Het wordt allesbehalve een gewone vrijdag dus.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: vrijdag 21 juni 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: vrijdag 21 juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6503

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.